Hae
Minulta sinulle

Rakkaudesta tauluihin

Minä olen usein puhunut siitä kuinka paljon rakastan kotia ja sen sisustamista. Pidän siitä, että koti näyttää omalta ja siellä todella näkyy myös se ketkä siellä asuvat. Tästä syystä nykyään onkin lasten myötä myös sisustamiseen tullut aivan uusia ulottuvuuksia sillä huoneissamme lapset näkyvät aina tavalla tai toisella . Olen huomannut, että varsinkin taulujen määrä on lisääntynyt huomattavasti viime vuosina koska ne usein ovat todella henkilökohtaisia ja niissä on tarina taustalla. Viimeisin ja hyvin henkilökohtainen sekä tärkeä hankinta kotiimme olivat  gallerix syntymäjulisteet tytöistämme jossa näkyy lastemme syntymäpäivä, aika, paino sekä kokonimet. Taulun kuvat ovat myös mitoitettu tyttöjen painon ja pituuden mukaan. Nämä taulut ovat minulle siis hyvin tärkeitä ja saivat arvoisensa paikan olohuoneestamme. Sijoitimme taulut suurelle seinälle johon jäi vielä tilaa mikäli lapsia tulee tulevaisuudessa lisää. Seinä on selvästi kaivannutkin juuri näitä tauluja sillä kun otin kuvat ennen ja jälkeen huomaan kuinka tyhjä ja persoonaton tämä seinä on ollut jo pitkään. Nyt tämäkin kohta meidän kodissa on herännyt henkiin ja saanut tärkeän tehtävän.

Ennen

Ennen

 

Jälkeen

Jälkeen

Tämä tila ehdottomasti kaipasi juuri näitä tauluja!

 

Nämä Original #1 Artistic sketch syntymajulisteet tilasin meille koossa 50x70cm ja samalla tilasin näille kehykset samasta paikasta. Kehykset olivat myös suunniteltu juuri näille julisteille ja tästä syystä ehdottomasti helpoin oli tilata ne samasta paikasta.

 

Syntymäjulisteet ovat todella henkilökohtainen lahja vastasyntyneen perheelle tai ihana muisto itselle.  Käy suunnitelmassa oma  syntymajuliste

Löydät  myös paljon ihania julisteita ja tauluja sisustamiseen samasta paikasta kurkkaa julisteet

Olen myös listannut omat suosikkini näiden lisäksi ja ne löydät täältä gallerix

Nyt huomaan selvästi, että kun olen kotona enemmän sisustaminen vielä korostuu ja on niin tärkeä saada tuntea olonsa kotoisaksi varsinkin omassa kodissa. Kodin merkitys on kasvanut todella paljon lasten synnyttyä vaikka olen aina kyllä rakastanut laittaa kotia ja panostaa siihen. Olen heti täysi-ikäisenä ostanut ensimmäisen oman asunnon juuri siitä syystä sillä olen halunnut saada laittaa omaa kotiani juuri siten miten itse haluan ja koen suurta merkitystä sillä, että saan asua juuri sellaisessa kodissa joka on omannäköinen.

Tulevaisuudessa haaveilen vielä joskus rakentamisesta ja siitä, että pääsisin itse suunnittelemaan meidän perheelle omaa kotia vaan tällä hetkellä meillä on hyvä olla täällä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *